Voordelige uitjes

Voordelige uitjes

Voordelige uitjes
• Spoordeelwinkel Nederlandse Spoorwegen
 Museumkaart
 Kortingskaart Gemeenten (stadspas)

voordelig reizen trein


Voordelige uitjes

Wilt u er eens op uit, maar niet te duur, dan kan dat. De Nederlandse Spoorwegen hebben bijvoorbeeld leuke aanbiedingen. Als u een museumkaart koopt kunt u gratis 400 musea bezoeken in Nederland. Ook zijn er diverse steden in Nederland die een stadspas beschikbaar stellen aan mensen die onder een bepaalde inkomensgrens vallen. Met de stadpas krijgt u korting op entree en bijvoorbeeld cursussen.

Spoordeelwinkel van de NS

In de spoordeelwinkel worden leuke en voordelige uitjes aangboden. Het gaat om dagjes uit, naar een attractie, uitgaan, naar musea en weekendjes weg. De prijs voor vervoer per trein, entree en/of hotelkosten worden duidelijk weergegeven op de website. Als u naar een museum gaat dan kunt u wellicht ook de museumkaart gebruiken.
De Spoordeelwinkel

Museumkaart

De museumkaart (de enige échte) biedt u gratis toegang tot meer dan 400 musea in heel Nederland. Volwassenen betalen € 39.95 voor de kaart en kinderen t/m 18 jaar € 19,95. Bij de eerste aanschaf worden administatiekosten in rekening gebracht. De kaart is een jaar geldig. Op de website van Museumkaart staat uitgebreide informatie over deelnemende musea en hoe u de kaart kunt bestellen.
De Museumkaart

Kortingskaart Gemeenten (stadpas)

Als u onder een bepaalde inkomensgrens zit, zijn er gemeenten die een (gratis) pas aanbieden waarmee u korting kunt krijgen op bijvoorbeeld kosten voor een cursus en entreekaarten. Om erachter te komen of uw gemeente een dergelijke pas beschikbaar stelt, moet u even contact opnemen met uw gemeente.
Contactgegevens Gemeente  A – Z

 

 


twitterbutton.nl